Om området

Bremergården er en roligt beliggende ejendom omgivet af private fællesveje uden den store gennemkørselstrafik. Der er 3-timers parkeringszone med gratis beboerlicens for alle med adresse i området

Der er kort afstand til rekreative områder som Amager strandpark, Lergravsparken og Kløvermarken. Der er rimelige indkøbsmuligheder i de omliggende gader og ikke mindst i Amagercentret og på Amagerbrogade.

Der er ligeledes kort afstand til børnehaver, skoler og uddannelsesinstitutioner som KUA og IT-Universitetet, buslinier og Lergravsparkens Metro-station.

Er man interesseret i Bremensgades udvikling kan man besøge www.grandts.dk/Amager/bremensgade.htm

Områdekort

Med kortet ovenfor kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen eller navigationspilene (øverst til venstre) til at panorere til venstre, højre, op og ned for at se områder uden for skærmen. Brug skyderen til at zoome ind og ud, eller brug tasterne + og -.

Vælg mellem kort- eller satellit-visning ved brug af knappen øverst til højre på kortet.

Street View (gadevisning)

Med Street View ovenfor kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.
 
Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.